UPC

De slimste en beste deals
Alles in 1 pakket

UPC alles in 1: de juiste keuze?

UPC is samengegaan met Ziggo en vanuit deze naam doorgegaan. Hier kunt u scherpste acties en pakketten van Ziggo vergelijken.

Met een UPC/Ziggo alles in 1 pakket valt er veel te kiezen; internetsnelheid, tv thema kanalen en hoeveel dagen u programma’s nog kunt terugkijken. Door internet, bellen en tv te combineren bespaart u ten opzichte van 3 losse UPC/Ziggo abonnementen. Maar hoeveel internet, tv en bellen bieden de UPC/Ziggo alles in 1 pakketten eigenlijk voor uw geld? Bij Aanbiedercheck kunt u altijd even snel UPC/Ziggo vergelijken met alles in 1 aanbiedingen van andere providers.

Welk UPC alles in 1 pakket is past bij mij?

Basis, Power en Extra Power dat waren de pakketten die UPC aanbood. Op Aanbiedercheck kunt u de huidige pakketten van Ziggo, dat samen is gegaan met UPC vergelijken op basis van uw internetgebruik, uw tv kijkgedrag en uw belgewoonten om zo tot de beste keuze te komen. Heeft u een keuze gemaakt? Wij zijn een UPC/Ziggo alles in 1 verkooppunt en hebben op elk moment de interessantste aanbieding voor een alles in één pakket.

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.