UPC alles in 1: de juiste keuze?

UPC is samengegaan met Ziggo en vanuit deze naam doorgegaan. Hier kunt u scherpste acties en pakketten van Ziggo vergelijken.

UPC Logo

Algemene informatie

Op sommige adressen is het mogelijk de downloadsnelheid naar 80 Mb/s te verhogen. De uploadsnelheid wordt dan 8 Mb/s. Je kunt via de postcodecheck zien welke mogelijkheden KPN biedt op jouw adres.

Voordelen

  • Hier komt een item
  • Hier komt een item
  • Hier komt een item

Nadelen

  • Hier komt een item
  • Hier komt een item
  • Hier komt een item

Het Alles-in-1 Standaard pakket is inclusief het Opnemen Pakket en Spotify. Bovendien krijg je 2 HD tv-ontvangers. Andere uitbreidingen – zoals extra zenderpakketten of onbeperkt bellen – zijn per maand bij KPN af te nemen. Andere pakketten: KPN Internet en Bellen Basis pakketKPN Internet Basis pakketKPN Glasvezel Internet en Bellen BasisKPN Glasvezel Internet BasisKPN Glasvezel Alles-in-1 en KPN Alles-in-1 Premium

Met een UPC/Ziggo alles in 1 pakket valt er veel te kiezen; internetsnelheid, tv thema kanalen en hoeveel dagen u programma’s nog kunt terugkijken. Door internet, bellen en tv te combineren bespaart u ten opzichte van 3 losse UPC/Ziggo abonnementen. Maar hoeveel internet, tv en bellen bieden de UPC/Ziggo alles in 1 pakketten eigenlijk voor uw geld? Bij Aanbiedercheck kunt u altijd even snel UPC/Ziggo vergelijken met alles in 1 aanbiedingen van andere providers.

Welk UPC alles in 1 pakket is past bij mij?

Basis, Power en Extra Power dat waren de pakketten die UPC aanbood. Op Aanbiedercheck kunt u de huidige pakketten van Ziggo, dat samen is gegaan met UPC vergelijken op basis van uw internetgebruik, uw tv kijkgedrag en uw belgewoonten om zo tot de beste keuze te komen. Heeft u een keuze gemaakt? Wij zijn een UPC/Ziggo alles in 1 verkooppunt en hebben op elk moment de interessantste aanbieding voor een alles in één pakket.

KPN internet vergelijken?

Ontdek de beste KPN internet deals

Bespaar tot wel €200,- per jaar
UPC-Logo
Contactgegevens
  • Klantenservice: 0800 0402
  • Klantenservice zakelijk: 0800 0105
    (24/7 bereikbaar)

Klanteservice

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.