Stipte One

Stipte One is het pakket van Stipte voor internet en telefonie. Er zijn drie snelheden, namelijk 30, 50 en 80 Mb/s beschikbaar. Het kan echter zijn dat op jouw adres een internetsnelheid van 80 Mb/s niet mogelijk is. Dit hangt af van het soort lijn en de afstand tot de wijkcentrale. Doe de postcodecheck om te zien welke snelheden bij jou gerealiseerd kunnen worden.

 

Bij Stipte One krijg je een telefoonabonnement voor een vaste telefoon en tot drie mobiele telefoonabonnementen. De eerste 100 minuten per maand binnen Nederland bel je gratis met je vaste telefoonlijn. Bel je ook regelmatig naar het buitenland of bel je gemiddeld meer dan 100 minuten per maand, dan kun je je pakket uitbreiden met een speciale belbundel.

Zowel bij de vaste telefoonlijn als de mobiele abonnementen kun je je oude nummer behouden.

 

Je kunt de installatie eenvoudig zelf regelen met het gratis doe-het-zelf installatiepakket. Een modem, de kabels en een duidelijke handleiding zijn inbegrepen. Je kunt tegen betaling ook een monteur laten komen die alles installeert. Andere pakketten: Stipte One, Stipte Internet Glasvezel, Stipte Internet, Stipte Family Glasvezel en Stipte Family

Zojuist overgestapt

Mevr. I uit Den Helderis op 31 augustus 2016 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. A uit Warmondis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Stipte
Mevr. F uit Drachtenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo
Dhr. Z uit Nieuwkoopis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl
Dhr. P uit Kampenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2