Stipte Internet Glasvezel

Als jouw adres is aangesloten op het glasvezelnetwerk, kun je bij Stipte Internet Glasvezel kiezen uit drie gegarandeerde internetsnelheden voor zowel downloaden als uploaden: 50, 100 en 500 Mb/s.

Het Stipte Internet Glasvezel pakket met 50 Mb/s is geschikt om met meerdere mensen tegelijk het internet te gebruiken. Het downloaden van een film en Uitzending Gemist kijken, gaan prima bij deze snelheid.

Als je graag online games speelt en regelmatig films download, is het pakket met 100 Mb/s een goede keuze.

Voor de intensieve gebruiker is er het Stipte Internet Glasvezel pakket. Je verzendt en ontvangt bestanden van 10 GB in ongeveer 3 minuten.

Bij elk Internet Glasvezel pakket van Stipte kun je een beveiligingspakket van Secure PC bestellen. De installatie is niet moeilijk met het gratis doe-het-zelf pakket (compleet met modem en kabels), maar als je wilt, kun je ook tegen betaling een monteur laten komen. Andere pakketten: Stipte One GlasvezelStipte OneStipte InternetStipte Family Glasvezel en Stipte Family

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.