Stipte One Glasvezel

Het Stipte One Glasvezel pakket combineert snel internet met goedkoop bellen via de vaste lijn en mobiel. Met Stipte One Glasvezel zijn drie internetsnelheden mogelijk: 50, 100 en 500 Mb/s. Deze snelheden zijn gegarandeerd en gelden zowel voor het up- als downloaden.

Telefonie betekent bij Stipte vast én mobiele telefonie. Je kunt tot drie mobiele abonnementen krijgen en een vaste lijn. Met de vaste lijn krijg je elke maand 100 gratis belminuten naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Daarnaast is het mogelijk een belbundel voor buitenlandse nummers te nemen of het aantal belminuten per maand uit te breiden. Je kunt je oude nummer – ook je mobiele nummer – gewoon behouden als je dat wilt.

Als je wilt, kun je tegen betaling een monteur laten komen die alles installeert. Je kunt het ook zelf doen met het gratis doe-het-zelf pakket. Hierbij zijn een draadloos modem, alle kabels en een duidelijke handleiding inbegrepen. Andere pakketten: Stipte OneStipte Internet GlasvezelStipte InternetStipte Family Glasvezel en Stipte Family

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.