Stipte Family

Het Stipte Family pakket is een alles-in-één pakket met internet, televisie en telefonie. Internet is in drie snelheden mogelijk: 30, 50 en 80 Mb/s. Niet op elk adres is 80 Mb/s haalbaar, doe de postcodecheck om dit na te gaan.

Bij de vaste telefoonlijn krijg je standaard elke maand 100 belminuten gratis voor Nederlandse vaste en mobiele nummers. Bel je meer, of ook regelmatig naar het buitenland, dan kun je er een belbundel bijnemen. Ook kun je een mobiel abonnement afsluiten, eventueel met behoud van nummer.

Bij het Stipte Family pakket kun je kiezen voor digitale tv of interactieve televisie. Je krijgt bij de basisontvanger voor tv altijd de mogelijkheid om programma’s op externe media – zoals een USB-stick – op te nemen. De standaardzenders kunnen worden uitgebreid met het FOX Sports Eredivisie zenderpakket. Als je voor interactieve tv kiest, krijg je maar liefst 122 zenders.

De Stipte Family pakketten worden geleverd inclusief de benodigde apparatuur en een monteur komt desgewenst alles gratis installeren. Andere pakketten: Stipte One GlasvezelStipte OneStipte Internet GlasvezelStipte Internet en  Stipte Family Glasvezel

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.