Stipte Internet

Met het Stipte Internet pakket via de kabel, kun je in principe uit drie snelheden kiezen: 30, 50 en 80 Mb/s. Maar let op, de 80 Mb/s is niet op elk adres haalbaar, dit heeft onder meer te maken met de afstand tot de wijkcentrale en de soort lijn die er ligt. Met de postcodecheck kun je zien wat er op jouw adres mogelijk is.

Het Stipte Internet pakket met 30 Mb/s is voldoende voor de gemiddelde gebruiker die niet vaak grote bestanden hoeft te verzenden of ontvangen. Je kunt met deze snelheid een YouTube filmpje of Uitzending Gemist in goede resolutie kijken.

Met het Stipte Internet pakket met 50 Mb/s kun je prima met meerdere personen tegelijk online zijn zonder dat het internet echt traag wordt. Af en toe een film downloaden vormt ook geen probleem.

Het Stipte Internet pakket met 80 Mb/s is fijn voor meerpersoonshuishoudens waar ook regelmatig grotere bestanden worden gedownload. Een bestand van 100 MB kost met 80 Mb/s ongeveer 15 seconde. Andere pakketten: Stipte One GlasvezelStipte OneStipte Internet GlasvezelStipte Family Glasvezel en Stipte Family

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.