Ziggo TV en Internet Z1

Bij het Internet Z1 pakket ligt de nadruk wat meer op internet (en minder op televisie) dan bij een alles-in-1 pakket. Zo biedt het Z1 pakket net als het Alles-in-1 Basis pakket een downloadsnelheid van 30 Mb/s maar een uploadsnelheid van 20 Mb/s (bij Alles-in-1 Basis: 3 Mb/s). Bovendien krijg je 50 MB ruimte voor een homepage, bij het Alles-in-1 Basis pakket is dit de helft.

Bij het Z1 pakket krijg je Interactieve Televisie met 25 analoge zenders, 60 digitale en 20 zenders in HD-kwaliteit. Je kunt optioneel extra zenderpakketten kiezen als een film- of sportpakket. En ook heb je de mogelijkheid TV Extra te ontvangen met 120 digitale en 22 HD zenders. Hierbij is ook een keuze uit 500 films en 50 series On Demand inbegrepen.

Ziggo is door Tweakers.net al vijf keer tot beste provider van Nederland uitgeroepen. Als je wilt, kun je Ziggo heel gemakkelijk uitproberen omdat je per maand kunt opzeggen. Ook een jaarabonnement is mogelijk. Je kunt dan profiteren van speciale acties of actietarieven. Mocht u andere Ziggo pakketten willen bekijken zie dan Ziggo TV en Internet Z2Ziggo TV en Internet Z3Ziggo Alles-in-1 PlusZiggo Alles-in-1 Extra en Ziggo Alles-in-1 Basis

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.