Ziggo Alles-in-1 Plus

Tweakers.net heeft Ziggo al voor de vijfde keer tot beste provider van Nederland verkozen. Als je wilt weten of Ziggo jou ook zal bevallen, kun je dat gemakkelijk uitproberen. Je kunt namelijk een maandabonnement nemen, zodat je ook in het eerste jaar per maand kunt opzeggen. Heb je geen twijfels en wil je van een leuke actie(prijs) profiteren, kies dan voor een jaarabonnement.

Ziggo Alles-in-1 Plus biedt internet met een snelheid van 120 Mb/s. De uploadsnelheid is 12 Mb/s. Je krijgt bovendien voor een eigen homepage 100 MB ruimte.

Bellen kun je met behoud van je oude nummer en toestel. Je belt naar vast en mobiel voor de vaste lage prijs per minuut plus een starttarief.

Met Interactieve TV van Ziggo krijg je 20 HD zenders, 60 digitale en 25 analoge. Elke maand kun je gratis 10 films en 3 series On Demand kijken en daarnaast ontvang je 5 verrassingszenders uit de TV Extra en TV Plus pakketten. Het Alles-in-1 Plus pakket is net als de andere pakketten uit te breiden met extra film- en/of sportzenders. Andere pakketten:  Ziggo Alles-in-1 ExtraZiggo Alles-in-1 Basis, Ziggo TV en Internet Z3Ziggo TV en Internet Z2 en Ziggo TV en Internet Z1

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.