Ziggo Alles-in-1 Extra

Volgens Tweakers.net is Ziggo de beste provider van Nederland. Daarom is Ziggo niet bang jou als klant te verliezen en biedt je de mogelijkheid per maand op te zeggen, ook in het eerste jaar. Maar als je voor een jaarcontract kiest, profiteer je van een goede actie(prijs).

Ziggo Alles-in-1 Extra is het meest complete pakket van Ziggo en biedt een hoge internetsnelheid: 200 Mb/s down en 20 Mb/s up. Je krijgt bovendien 500 MB ruimte om een eigen homepage te maken en gratis internetbeveiliging voor 1 computer.

Interactieve televisie van Ziggo biedt 60 digitale zenders, 25 analoge en 20 HD zenders. Je kunt elke maand gratis 10 films en 3 series On Demand kiezen en je krijgt 5 verrassingszenders uit de TV Plus en TV Extra pakketten. Wil je nog meer zenders, dan kun je het pakket ook nog uitbreiden met andere zenderpakketten.

Je kunt met behoud van je oude nummer overstappen op vaste telefonie van Ziggo. Je belt voor een vast tarief naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Daarnaast betaal je per gesprek een starttarief. Andere pakketten:  Ziggo Alles-in-1 PlusZiggo Alles-in-1 BasisZiggo TV en Internet Z3Ziggo TV en Internet Z2 en Ziggo TV en Internet Z1

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.