XS4ALL Internet Smart

Het XS4ALL Internet Smart abonnement is met een downloadsnelheid van 50 Mb/s het meest gekozen abonnement van XS4ALL. Het is zowel standaard als via glasvezel beschikbaar. Via glasvezel is de uploadsnelheid eveneens 50 Mb/s, standaard gaat uploaden met een snelheid van 5 Mb/s. Bij het abonnement is een mobiel abonnement inbegrepen. Je krijgt maandelijks 250 MB voor je laptop of tablet om ook onderweg online te kunnen. Eventueel is de datalimiet uit te breiden naar 1 of 10 GB.

Het internet abonnement is naar keuze uit te breiden met televisie en/of vaste telefonie. Met het Bellen Basis abonnement betaal je een starttarief en het tarief per minuut. Als je veel met je vaste lijn belt – of regelmatig naar het buitenland belt – kun je kiezen voor een passende belbundel.

XS4ALL biedt twee abonnementen – die beiden uit te breiden zijn met extra zenderpakketten – voor televisie. Bij het Basis pakket krijg je 66 zenders, bij het Plus pakket 112. Bij beide pakketten kun je Programma Gemist kijken: bij het Basis pakket tot twee dagen terug, bij Plus tot tien dagen terug. Bij het Plus pakket kun je elke maand gratis 20 films kiezen. Interactieve tv is bij beide pakketten mogelijk met de interactieve tv-ontvanger. Je krijgt er 2 als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Andere pakketten: XS4ALL Internet PlusXS4ALL Internet Compact en XS4ALL Glasvezel Internet Pro

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.