Stipte Family Glasvezel

Met het Stipte Family Glasvezel alles-in-één pakket kun je kiezen uit drie gegarandeerde internetsnelheden: 50, 100 en 500 Mb/s. Bij deze pakketten heb je de keuze uit een pakket met digitale tv en een pakket met interactieve tv.

 

Met de vaste telefoon krijg je elke maand 100 gratis belminuten voor vaste en mobiele nummers in Nederland. Je kunt het pakket uitbreiden met bijvoorbeeld een belbundel voor het buitenland of voor onbeperkt bellen. Ook kun je gratis 1 tot 3 abonnementen voor mobiel telefonie afsluiten.

 

Als je kiest voor Stipte Family Glasvezel met interactieve tv, kun je 122 zenders ontvangen en kiezen voor uitbreiding van de zenderpakketten met bijvoorbeeld HBO, Film 1 of FOX Sports. Ook kun je kiezen voor een extra opneempakket. Standaard krijg je bij digitale tv en interactieve tv al de mogelijkheid om op te nemen via bijvoorbeeld een USB-stick.

 

Een monteur komt alles gratis installeren, maar je kunt er ook voor kiezen het zelf te doen met het doe-het-zelf installatiepakket. Andere pakketten: Stipte One Glasvezel, Stipte One, Stipte Internet Glasvezel, Stipte Internet en Stipte Family

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl