XS4ALL Internet Compact

Het XS4ALL Internet Compact abonnement is er zowel standaard als voor glasvezel. De downloadsnelheid is in beide gevallen tot 20 Mb/s, de uploadsnelheid is bij glasvezel eveneens 20 Mb/s, maar standaard tot 2 Mb/s. Bij het abonnement is een gratis installatie, een gratis draadloos modem in bruikleen, toegang tot meer dan 2.000 KPN hotspots en beveiligingssoftware voor 3 computers inbegrepen.

 

Het Compact Internet pakket kun je uitbreiden met één van de 2 pakketten voor televisie, waarbij het TV plus pakket het meest uitgebreid is. Beide pakketten zijn uit te breiden met Premium zenderpakketten als Film1, HBO of FOX Sports. Ook een abonnement voor interactieve tv is mogelijk, je krijgt dan 2 TV-ontvangers.

 

Het Bellen Basis abonnement is speciaal voor diegenen die niet veel met de vaste lijn bellen. Als je wel veel belt of regelmatig naar het buitenland belt, dan kun je voor een belbundel kiezen waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt bellen naar het buitenland of naar vaste en mobiele nummers binnen de Benelux. Andere pakketten: XS4ALL Internet PlusXS4ALL Internet Smart en XS4ALL Glasvezel Internet Pro

Zojuist overgestapt

Mevr. I uit Den Helderis op 31 augustus 2016 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. A uit Warmondis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Stipte
Mevr. F uit Drachtenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo
Dhr. Z uit Nieuwkoopis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl
Dhr. P uit Kampenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2