Blog

De voordelen van ‘internet only’ zonder TV pakketten

Tegenwoordig is het niet meer zo vanzelfsprekend om een pakket te nemen voor in huis waar zowel televisie, bellen als internet in zit. De meeste mensen gebruiken vandaag de dag namelijk internet voor alles. Ziggo alleen internet is een pakket dat door veel mensen wordt gekozen voor in huis. Je kan namelijk zowel TV kijken over het internet, als bellen. Met een smartphone kan je verbinding maken met het internet en op deze manier een ander opbellen, in plaats van dat je hier belminuten voor gebruikt. TV kijken over het internet in plaats van met een televisie pakket werkt net weer even anders. Is het voor jou de juiste keuze om voor een ‘internet only’ pakket te gaan? Dat lees je hier!

Alleen internet bespaart geld

Het grootste voordeel van een pakket met alleen internet is natuurlijk dat je geld bespaart. Je hoeft niet meer te betalen voor internet, bellen én televisie. Je bent met een alleen internet abonnement dus een stuk goedkoper uit. Met een alleen internet abonnement ben je er ook nog eens van verzekerd dat je een snelle en kwalitatieve internetverbinding in huis hebt. Daarnaast is het ook enorm overzichtelijk om alles in één pakket te hebben en weet je precies welk geld waar naartoe gaat. Je betaalt immers enkel voor internet. Dit overzicht en de simpliciteit ervan is dus ook een voordeel.

Televisie kijken via internet

Vroeger bestond er alleen nog kabel TV. Het idee van online TV kijken leek waarschijnlijk onmogelijk. Het is echter heel simpel om via het internet televisie te kijken, alleen werkt het net even anders dan met een televisie pakket. In plaats van dat je de afstandsbediening gebruikt om een zender aan te geven, gebruik je de afstandsbediening om op de TV te navigeren naar het internet. Je kan de TV op drie verschillende manieren via het internet gebruiken.

3 verschillende manieren van online TV kijken

Ten eerste zijn er natuurlijk de bekende streaming diensten, waaronder Netflix en Disney+. Deze worden door veel Nederlandse gezinnen gebruikt en hierop vind je verschillende televisieseries en films. Als je liever de televisieprogramma’s kijkt zoals ze op TV komen, kun je naar de TV-app gaan van je provider. Ziggo heeft bijvoorbeeld een app waarin je allerlei zenders kunt aanklikken. Tot slot kun je via de webbrowser naar allerlei websites gaan van TV-zenders. NPO heeft bijvoorbeeld een website waarop je gratis alle NPO-zenders kunt aanklikken en bekijken. Lijkt alleen internet ook wat voor jou?

Anderen bekeken ook

Serverkast voor hosting

Wat is VPS hosting en waarom is het uitzoeken van een goede VPS hosting zo belangrijk?

Website laten maken op computer

Een eigen website maken met een website builder, waarom?!

Webshop beginnen

Waarom is goede SEO belangrijk voor je webshop?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.