Hoe geef je een verhuizing door aan Ziggo?

Verhuizen is vaak een hectische periode, waarbij er veel zaken zijn om aan te denken en te regelen. Ben je lekker gesetteld met jouw Ziggo-abonnement, maar wil je deze graag meenemen op jouw nieuwe adres? Hier lees je alle informatie die je nodig hebt om moeiteloos je Ziggo-abonnement te verhuizen.

Aanbiedercheck auteur Ali

Wat te doen bij Ziggo verhuizen?

1. Controleer de aansluiting op je nieuwe adres

Het zou jammer zijn als je in je nieuwe woning erachter komt dat je geen Ziggo-aansluiting hebt. Gelukkig kun je dit heel makkelijk controleren.

Zo werkt het: gebruik de internetpostcodecheck. Je kunt zo binnen no-time checken of de nieuwe woning is voorzien van een Ziggo-aansluiting. Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct overzicht van de beschikbaarheid van Ziggo-diensten op je nieuwe adres.

2. Geef je verhuizing op tijd door

Zijn de Ziggo-diensten beschikbaar op je nieuwe adres? Super! Geef je nieuwe adres uiterlijk 3 dagen voor de verhuizing, zodat Ziggo ruim de tijd heeft om alles op je nieuwe adres voor te bereiden. Zo kun je non-stop blijven genieten van tv, bellen en internet.

Ziggo verhuizing telefonisch doorgeven? Dit is mogelijk. Bel gratis naar 1200 vanaf je vaste telefoonaansluiting van Ziggo of naar 0900 – 1884 (normaal tarief) voor de klantenservice. Ziggo is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 en op zaterdag van 9.30 tot 18.00. Op zondag is de klantenservice gesloten.

3. Modem en Mediabox aansluiten

Op de dag van de verhuizing, is het belangrijk dat je de modem en mediabox inpakt en meeneemt naar je nieuwe woning. Sluit de apparatuur aan zoals je gewend bent. Kom je er zelf niet uit? Dan kun je met de Ziggo Verhuisservice vooruit. Ze helpen je graag om alles op de juiste wijze te installeren, geheel gratis.

Hoe verhuizing doorgeven Ziggo

Verhuizing Ziggo doorgeven? Vul je adres in op de website van Ziggo en check de beschikbaarheid. Geef je verhuizing door via Mijn Ziggo, waarbij je razendsnel alles kunt regelen. Op de dag van de verhuizing neem je je Ziggo apparatuur mee, en sluit je deze opnieuw aan.

Wat kost Ziggo opzeggen?

Wil je liever het abonnement opzeggen dan met Ziggo verhuizen? Dat kan. Ziggo stelt een afkoopsom voor je vast, die wordt vermeld op de eindafrekening. Beëindig je het abonnement tijdens de minimale abonnementsperiode? Dan dien je in één keer 50% van het resterende bedrag tot het einde van deze periode te betalen.

Ziggo verhuizen met Ziggo verhuisservice

Tijdens je verhuizing is het overzetten van de tv en wifi misschien de minst leuke taak, vooral als je nog een eindeloze lijst aan andere taken hebt die je niet wilt vergeten. Met de Ziggo verhuisservice is jouw apparatuur binnen no-time up and running.

Wat is de Ziggo verhuisservice?

Ziggo begrijpt hoe fijn het is om vanaf het moment dat je jouw nieuwe huis binnenstapt toegang te hebben tot de televisie en een perfecte wifi-verbinding. Het enige wat jij moet doen is drie dagen voor je verhuisdatum je nieuwe adres doorgeven. Dit kun je gewoon doen via je Ziggo account. Zij zorgen ervoor dat jouw nieuwe adres voorzien is van internet en tv.

Wat kost het?

De Ziggo verhuisservice is voor jou als klant volledig kosteloos. Geen verborgen verhuis- of administratiekosten. Dit betekent dat jij heel snel kunt genieten van je nieuwe favoriete serie na een lange verhuisdag.

Verhuizing Ziggo doorgeven: vaste telefonie

Heb je naast tv en wifi ook vaste telefonie via Ziggo? Afhankelijk van je nieuwe woonregio kun je het huidige nummer behouden. Wanneer je nieuwe adres hetzelfde kengetal heeft, dan blijft alles hetzelfde. Als je echter naar een nieuw kengetal gebied verhuist, dan krijg je automatisch een nieuw telefoonnummer zodra je verhuisgegevens doorgeeft.

Tijdelijk internet op 2 adressen

Heb je tijdens de verhuisperiode bijvoorbeeld internet nodig voor klussen op zowel je nieuwe als oude adres? Dan kun je tijdelijk een tweede abonnement afsluiten. De overlap in dergelijke situaties is onvermijdelijk. Je kunt ervoor kiezen om tijdens de verhuizing al een nieuw abonnement af te sluiten. Je oude abonnement zul je dan tijdelijk moeten behouden. Een andere optie is om op je nieuwe adres een maandcontract af te sluiten. Een extra voordeel hiervan is dat je tijdens deze periode ook gebruik kunt maken van mobiel internet.

Ziggo afsluiten voor je nieuwe woning? Dat doe je gemakkelijk via mijn Ziggo of telefonisch via het gratis nummer 1200 (met vaste aansluiting van Ziggo). Kom je er niet uit? Dan kun je de klantenservice bereiken of de gratis Ziggo verhuisservice inschakelen.

Bespaar tot wel €200,- per jaar
Inhoudsopgave
Artikel delen?
Andere interessante artikelen
Snel en gratis vergelijken?
Ontdek de beste Internet, glasvezel en alles in 1 deals!
Bespaar tot wel €200,- per jaar
Nergens goedkoper
Altijd 14 dagen bedenktijd
Meest complete aanbod
Een nieuwe provider in 5 minuten

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.