Overstappen van Ziggo naar KPN

Ga supersnel vooruit met de overstap van Ziggo naar KPN! In het eerste kwartaal van 2024 scoort KPN iets beter, vooral met glasvezelinternet. Wanneer je zeker weet dat je wilt overstappen, dan is het goed om te weten welke stappen nodig zijn voor een soepele overgang. Hier lees je alle stappen die je vandaag nog kunt zetten.

Aanbiedercheck auteur Ali
Overstappen van Ziggo naar KPN

Overstapservice Ziggo naar KPN

KPN regelt de overstap voor jou, zodat jij binnen no-time kunt genieten van snel internet. KPN zegt namelijk je abonnement bij Ziggo op, en laat je nieuwe abonnement ingaan zodra je oude abonnement is gewijzigd. Het is wel belangrijk om te controleren of KPN beschikbaar is op jouw locatie. Via de postcodecheck kun jij eenvoudig goedkoop internet vergelijken en controleren of de nieuwe provider mogelijk is op jouw adres. Ook biedt KPN diverse abonnementen aan, waaronder glasvezel, dus vergelijk de beste opties voordat je een keuze maakt. Met de overstapservice van KPN zorg je ervoor dat je geen dag zonder tv of internet zit.

Stappenplan Ziggo naar KPN

#1 Bekijk de einddatum van het Ziggo abonnement

Voordat je begint met de overstap, is het belangrijk om je einddatum van Ziggo te bekijken. Binnen de contractperiode is het vaak niet mogelijk om de overstap te maken, mits je de afkoopsom betaald door het vroegtijdig beëindigen van je contract. Daarnaast is er vaak 1 maand opzegtermijn, dus houdt daar rekening mee. Ben je benieuwd naar de gegevens van jouw contract? Log in op je dashboard bij Ziggo en bekijk de status van je huidige abonnement.

#2 KPN pakket kiezen

Wist je dat KPN heel flexibel is in het samenstellen van je nieuwe verbinding? Vul je postcode in via de postcodecheck en vergelijk eenvoudig alle mogelijke opties die beschikbaar zijn op jouw adres. Veel huishoudens zijn tegenwoordig aangesloten op glasvezel van KPN, waardoor je kunt profiteren van supersnel internet.

#3 Overstap doorgeven

Bij Ziggo kun je zelf de overstap doorgeven, zodat je zelf de volledige verantwoordelijkheid hebt dat alles goed verloopt. Wanneer je gaat verhuizen, dan kun je eenvoudig het abonnement opzeggen en een nieuw abonnement afnemen bij KPN. De eenvoudigste optie is door te kiezen voor de overstapservice van KPN, waarbij ze kosteloos de overstap voor jou regelen.

#4 KPN installeren

Vaak wordt er enkele dagen voor de verhuizing een installatiepakket verzonden, waarbij je KPN internet zelf kunt installeren. Dit kun je zelf doen, maar je kunt ook een KPN monteur inschakelen.

Wil je overstappen van Ziggo naar KPN? Begin dan direct! Via onze vergelijker kun je alle praktische informatie vinden, helemaal afgestemd op jouw voorkeuren. Zo maak je snel de keuze voor jouw nieuwe abonnement. Twijfel je nog en weet je niet zeker of je moet kiezen voor Ziggo of KPN? In dit artikel bespreken we de voordelen en nadelen van beide providers.

Bespaar tot wel €200,- per jaar
Inhoudsopgave
Artikel delen?
Andere interessante artikelen
Snel en gratis vergelijken?
Ontdek de beste Internet, glasvezel en alles in 1 deals!
Bespaar tot wel €200,- per jaar
Nergens goedkoper
Altijd 14 dagen bedenktijd
Meest complete aanbod
Een nieuwe provider in 5 minuten

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.