Telfort Glasvezel Internet en Bellen

Als u geen gebruik wilt maken van interactieve tv van Telfort en de beschikking hebt over glasvezel op uw adres, kunt u het abonnement Glasvezel Internet en Bellen van Telfort nemen. U kunt dan supersnel internetten en goedkoop bellen via de vaste telefoonlijn.

 

Vaste telefoonlijn van Telfort

Bij Telfort kunt u één of twee vaste telefoonlijnen krijgen waarmee u goedkoop in Nederland kunt bellen. Tegen een vast tarief per minuut kunt u standaard naar alle mobiele nummers en vaste nummers bellen. Er zijn ook andere abonnementen mogelijk, zoals onbeperkt bellen naar vaste nummers in veertig landen of onbeperkt bellen naar alle mobiele nummers in Nederland.

 

Telfort Glasvezel Internet

U krijgt standaard een downloadsnelheid van 50 Mb/sec en een uploadsnelheid van 5 Mb/sec bij het Glasvezel Internet abonnement van Telfort. Dat is voldoende voor gemiddeld gebruik van het internet, ook voor het af en toe downloaden van grote bestanden of het online gamen. Bent u een intensieve internetgebruiker en verstuurt en ontvangt u vaak grote bestanden of bent u vaak met meerdere mensen tegelijk online, dan is glasvezel internet met een up- en downloadsnelheid van 100 Mb/sec een goede optie, of het nog snellere 200 Mb/sec.

 

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl