KPN Internet en Bellen Basis pakket

Voor degene die aan 10 Mb/s downloadsnelheid genoeg heeft én graag een vaste telefoonlijn wil hebben, is er het KPN Internet en Bellen Basis pakket. De 10 Mb/s downloadsnelheid is voldoende voor mensen die het internet vooral gebruiken om te mailen, te surfen en berichtjes te delen via de sociale media. Ook het laden van een You Tube filmpje is prima te doen, het kost nog geen seconde. Het uploaden gaat met een snelheid van 2 Mb/s.

 

De vaste telefoonlijn is gratis bij het Internet en Bellen Basis pakket. Je betaalt alleen de belkosten: een vast starttarief en de gesprekskosten per seconde. KPN heeft speciale belbundels voor mensen die veel bellen.

 

Een monteur installeert gratis het – ook al gratis – draadloze modem en zorgt ervoor dat de vaste telefoonlijn werkt. Het is overigens niet verplicht om de gratis monteur in te schakelen, je mag het pakket ook zelf installeren. Andere pakketten: KPN Internet Basis pakket, KPN Glasvezel Internet en Bellen Basis, KPN Glasvezel Internet Basis, KPN Glasvezel Alles-in-1, KPN Alles-in-1 Standaard en KPN Alles-in-1 Premium

Zojuist overgestapt

Dhr. P uit Zandvoortis op 25 november 2017 overgestapt naar Ziggo
Mevr. I uit Dordrechtis op 25 november 2017 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. K uit Nieuwegeinis op 25 november 2017 overgestapt naar Telfort
Mevr. A uit Almelois op 25 november 2017 overgestapt naar Kpn
Dhr. B uit Goudais op 25 november 2017 overgestapt naar Stipte