KPN Alles-in-1 Standaard pakket

Als u kiest voor het KPN Alles-in-1 Standaard pakket, krijgt u 2 HD tv-ontvangers met meer dan 70 televisiezenders en 90 radiozenders, internet met een snelheid van 60 Mb/s en een vaste telefoonlijn waarmee u goedkoop naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland kunt bellen.

 

Interactieve tv

Met de 2 HD tv-ontvangers die u in bruikleen krijgt bij het KPN Alles-in-1 Standaard pakket, kunt u ruim 70 televisiezenders ontvangen en zo’n 90 radiozenders. Daarnaast is tot 200 uur opnemen in de cloud inbegrepen, programma gemist, live pauzeren en kunt tv en films kijken op uw tv, computer, tablet en smartphone. Het Standaard pakket is uit te breiden met nog veel meer zenderpakketten.

 

Internet

Het KPN Alles-in-1 Standaard pakket biedt u een downloadsnelheid van 60 Mb/s en een uploadsnelheid van 6 Mb/s. Met glasvezel op uw adres is het mogelijk de internetsnelheid te upgraden naar 100 of zelfs 500 Mb/s. Bij het Standaard pakket is Spotify en KPN Veilig op twee apparaten inbegrepen.

 

Goedkoop bellen

Met het KPN Alles-in-1 Standaard pakket beschikt u over een vaste telefoonlijn om goedkoop naar alle nummers – vast en mobiel – in Nederland te bellen. Optioneel is het mogelijk het abonnement uit te breiden met bijvoorbeeld een onbeperkt bellen abonnement.

 

Het Alles-in-1 Standaard pakket is inclusief het Opnemen Pakket en Spotify. Bovendien krijg je 2 HD tv-ontvangers. Andere uitbreidingen – zoals extra zenderpakketten of onbeperkt bellen – zijn per maand bij KPN af te nemen. Andere pakketten: KPN Internet en Bellen Basis pakket, KPN Internet Basis pakket, KPN Glasvezel Internet en Bellen Basis, KPN Glasvezel Internet Basis, KPN Glasvezel Alles-in-1 en KPN Alles-in-1 Premium

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl