Vodafone Thuis Internet 80 Mb

Niet op ieder adres is op dit moment een downloadsnelheid van 80 Mb/s mogelijk. Dit kun je nagaan met behulp van de postcodecheck. Bij een downloadsnelheid van 80 Mb/s heb je een uploadsnelheid van 8 Mb/s. Het Vodafone Thuis Internet 80 Mb pakket is uit te breiden met televisie, telefonie of met televisie én telefonie.

Als je Internet 80 Mb/s combineert met televisie, kun je via de interactieve televisie box 57 zenders – 27 in HD – ontvangen. Daarnaast kun je het aantal zenders met extra zenderpakketten als Kids & Music of het Erotiek pakket én Premium zenders als FOX Sports en HBO uitbreiden. Een tweede interactieve televisie box – eventueel met de mogelijkheid te pauzeren of op te nemen – kun je kiezen als je ook graag elders in huis interactieve tv wilt.

Vaste telefonie is mogelijk met een Start abonnement waarbij je de gesprekskosten en het abonnement betaalt. Als je veel via de vaste lijn belt, kun je kiezen voor 2500 belminuten naar vaste nummers óf vaste en mobiele nummers binnen Nederland.

Als je een alles-in-1 pakket neemt met internet, tv en bellen, is de – altijd verplichte – installatie door een monteur gratis.

Wat klanten zeggen…

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.