KPN Alles in 1 Instap

Het alles-in-1 Instap pakket van KPN is ideaal voor mensen die het internet vooral gebruiken om te surfen op het web, voor e-mail en de sociale media. Het Instap pakket biedt een downloadsnelheid van 10 Megabit per seconde en een uploadsnelheid van 2 Mb/s. Het pakket is er in twee versies: via glasvezel en via de kabel.

Met het instap pakket via de kabel is het op sommige adressen mogelijk de snelheid up te graden naar bijvoorbeeld 80 Mb/s. Doe de postcodecheck om te kijken welke mogelijkheden KPN op jouw adres biedt.

Hoge downloadsnelheid

De downloadsnelheid van het instap pakket via glasvezel is te verhogen naar 100 of zelfs 500 Mbit/s. De uploadsnelheid wordt in beide gevallen verhoogd naar 25 Mbit/s.

Bij de Alles-in-1 Instap pakketten van KPN – zowel via de kabel als via glasvezel – kun je extra uitbreidingen per maand instellen. Onbeperkt bellen en extra zenderpakketten als het HBO filmpakket of FOX Sports behoren tot de mogelijkheden.

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.