Overstappen van Odido naar KPN

Maak vandaag nog de overstap naar razendsnel internet van KPN! Wil je overstappen van Odido naar KPN en wil je weten hoe? Dan is dit artikel voor jou. Hier lees je de stappen voor een soepele overgang!

Aanbiedercheck auteur Ali
Van Odido naar KPN

#1 Controleer je huidige contract

Voordat je begint met de overstap, is het belangrijk om je huidige contract bij Odido te controleren. Kijk hierbij goed naar de looptijd en opzegtermijn. Zodra je contract bijna afloopt, dan is het een goed moment om de overstap te plannen. Je kunt dit allemaal terugvinden in Mijn Odido. Hier kun je ook meteen de opzegging regelen.

#2 Nieuw abonnement kiezen

Controleer via de postcodecheck of KPN ook beschikbaar is op jouw locatie. Ook kun je hier meteen de verschillende pakketten vergelijken, perfect afgestemd op jouw behoeften en budget. Bekijk ook vooral naar de aanbiedingen die KPN regelmatig aanbiedt.

#3 Aanmelden bij KPN

Wil je overstappen van een andere provider, zoals Ziggo naar KPN? Dan kun je dit eenvoudig regelen met de overstapservice van KPN. Er geldt bij alle providers een wettelijke opzegtermijn van één maand, dus hier houdt KPN ook rekening mee. Bekijk via de online bestelstatustool wat de status is van je overstap.

#4 Installatie apparatuur

KPN zorgt ervoor dat je nieuwe abonnement pas ingaat zodra je oude abonnement is beëindigd. Het installeren kun je gemakkelijk zelf via de installatiehulp. Je kunt inloggen met je KPN ID, waarbij je eenvoudig door de stappen wordt begeleid. Kom je er zelf niet uit? Dan kun je ook een KPN installatiemonteur inhuren, met extra kosten.

#5 Geniet van je nieuwe abonnement

De overstap van Odido naar KPN gelukt? Dan kun je nu eindelijk genieten van je nieuwe KPN-abonnement! Het overstapproces kan soms lastig lijken, maar nu je alles hebt geregeld, dan kun je eindelijk ontspannen met supersnel internet.

KPN vs Odido: welke provider is sneller?

Beide providers bieden hoge snelheden aan via glasvezel, maar deze snelheden zijn niet op alle adressen mogelijk. Je hebt hier namelijk een glasvezelverbinding voor nodig, en dat is nog niet overal mogelijk. Het is daarom goed om de postcodecheck te doen, voordat je besluit de overstap te maken. Bij KPN worden alle zorgen volledig uit handen genomen met de overstapservice.

Maak vandaag nog de overstap. Doe de postcodecheck, vergelijk internet van diverse providers en profiteer van supersnel internet bij KPN!

Bespaar tot wel €200,- per jaar
Inhoudsopgave
Artikel delen?
Andere interessante artikelen
Snel en gratis vergelijken?
Ontdek de beste Internet, glasvezel en alles in 1 deals!
Bespaar tot wel €200,- per jaar
Nergens goedkoper
Altijd 14 dagen bedenktijd
Meest complete aanbod
Een nieuwe provider in 5 minuten

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.