Odido verhuizen

Niet alleen T-Mobile verhuist wel eens naar Odido, ook jij kunt dit meemaken. Verhuizen is een spannend proces, en als klant van Odido wil je natuurlijk dat je internet vanaf dag één ook meteen werkt in je nieuwe woning. Een verhuizing via Odido doorgeven werkt simpel via een paar klikken via jouw account, en in dit artikel vertellen we hoe!

Aanbiedercheck auteur Ali
Odido internet verhuizen

1. Beschikbaarheid controleren

Klaar voor de verhuizing? Doe dan eerst de internet postcodecheck via Aanbiedercheck of Odido internet ook beschikbaar op het nieuwe adres. Dit kun je doen via de website, maar dus ook via de postcodecheck. Dit helpt je ook zien of er meer mogelijkheden zijn zoals glasvezel.

2. Geef je verhuizing door

Bij Odido duurt het ongeveer vier weken voordat het nieuwe adres is aangesloten. Regel dit dus op tijd! Dit kun je eenvoudig doen via Mijn Odido, waarbij je ook eventueel een nieuw abonnement kunt samenstellen. Of je gaat een nieuw jaarcontract aan bij Odido, of je maakt gebruik van de verhuisservice van PostNL.

3. De bevestiging ontvangen

Nadat je de verhuizing hebt doorgegeven en een nieuw abonnement hebt samengesteld, ontvang je de bevestiging in de mail. Hierin kun je alle informatie teruglezen over de verhuisdatum, maar ook informatie over zowel oude als nieuwe apparatuur. Heb je een abonnement voor vast en mobiel? Dan kun je via Odido de verhuizing 2 keer doorgeven, zowel de stappen hierboven, maar ook het veranderen van de gegevens in Mijn Odido voor je mobiele abonnement.

4. Oude apparatuur terugsturen

In de mail die je ontvangt via Odido na opzegging, lees je of je alles meeneemt naar de nieuwe woning, of juist terugstuurt. Krijg je nieuwe apparatuur van Odido? Dan ontvang je dit ongeveer twee weken voor de verhuisdatum naar het oude adres. Het kan dus zo zijn dat je je oude Odido apparatuur volledig meeneemt naar je nieuwe adres. Het kan ook zo zijn dat je de oude apparatuur terug moet sturen, de stappen hiervoor lees je via Mijn Odido.

5. Installeren van odido

Wanneer je een nieuw abonnement voor glasvezel hebt, dan komt er een monteur langs om alles te installeren. De kosten hiervan betaal je zelf. Kies je voor standaard internet? Dan kun je de installatie zelf doen op de verhuisdatum. Bekijk hier het stappenplan!

Met deze 5 stappen ben je binnen no-time weer online in je nieuwe woning. We wensen je een succesvolle verhuizing!

Bespaar tot wel €200,- per jaar
Inhoudsopgave
Artikel delen?
Andere interessante artikelen
Snel en gratis vergelijken?
Ontdek de beste Internet, glasvezel en alles in 1 deals!
Bespaar tot wel €200,- per jaar
Nergens goedkoper
Altijd 14 dagen bedenktijd
Meest complete aanbod
Een nieuwe provider in 5 minuten

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.