Kpn internet verhuizen

Profiteer je van razendsnel internet bij KPN? En wil je dit graag meenemen naar je nieuwe adres? Dan is het belangrijk om dit tijdig te regelen, zodat je in je nieuwe woning direct toegang hebt tot internet. Verhuizen is vaak een drukke tijd, waarin het overzetten van je internetverbinding vaak over het hoofd wordt gezien. Gelukkig kun je KPN verhuizen zonder gedoe. Lees in dit artikel hoe!

Aanbiedercheck auteur Ali
KPN internet verhuizing

#1 Controleer beschikbaarheid op nieuwe adres

Voordat je begint met het verhuizen van KPN internet op je nieuwe adres, is het belangrijk om te controleren of KPN beschikbaar is op de nieuwe locatie. Dit kun je meteen controleren via de postcodecheck van Aanbiedercheck. Je kunt ook inloggen op je MijnKPN-account en naar de verhuisservice gaan. Hier kun je ook meteen de gewenste verhuisdatum doorgeven. KPN verhuizen doe je minimaal drie weken van tevoren, zo ben je zeker van een soepele KPN internetverhuizing.

#2 Nieuwe installatie

Klaar voor de verhuizing? Hier kun je precies zien wat je wel en niet mee hoeft te nemen naar de nieuwe woning. De onderdelen zoals een modem, tv-ontvanger en afstandsbediening, kabels, wifi versterker en bijvoorbeeld een draadloze verbindingsset zijn zeker welkom in jouw nieuwe huis. De aansluitingen mag je vaak in het oude huis achterlaten. Ditzelfde geldt voor de stekker van het aansluitpunt en het kastje.

#3 To-do op verhuisdatum

Geef op tijd bij KPN aan op welke dag je verhuist, dan wordt de verbinding op je oude adres vanaf een werkdag na je verhuizing stopgezet. En zodra jouw modem op het nieuwe adres is aangesloten, dan wordt de verbinding bij de oude woning ook meteen stopgezet. Mocht je zelf liever niet het internet willen verhuizen, dan biedt KPN een speciale verhuisservice die helpt bij het regelen van de internetverhuizing. Hier zitten wel kosten aan verbonden, maar zorgt wel voor een zorgeloze overgang.

Tips voor een soepele verhuizing KPN

  • Begin op tijd: hoe eerder je begint met de internetverhuizing, hoe beter. Bij KPN kan dit al 3 maanden van tevoren. Dit geeft genoeg tijd om eventuele problemen op tijd aan te pakken.
  • Beschikbaarheid nieuwe adres: is KPN ook op jouw nieuwe adres beschikbaar? Vergelijk goedkoop internet via Aanbiedercheck om dit meteen te controleren. Dit voorkomt een hoop verrassingen op het laatste moment.
  • Controleer de apparatuur: zorg dat je goed leest welke apparatuur zoals modems en routers je mee moet nemen naar de nieuwe woning.

Regel de KPN internetverhuizing op tijd, en zorg voor een naadloze overgang naar je nieuwe woning. Zo kun je vanaf dag 1 direct profiteren van een stabiele internetverbinding. Succes!

Bespaar tot wel €200,- per jaar
Inhoudsopgave
Artikel delen?
Andere interessante artikelen
Snel en gratis vergelijken?
Ontdek de beste Internet, glasvezel en alles in 1 deals!
Bespaar tot wel €200,- per jaar
Nergens goedkoper
Altijd 14 dagen bedenktijd
Meest complete aanbod
Een nieuwe provider in 5 minuten

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.