Ziggo Alles-in-1 Basis

Ziggo is door Tweakers.net al voor de vijfde keer op rij als beste provider uitgeroepen. Je kunt Ziggo per maand opzeggen, je zit dus nergens voor langere tijd aan vast. Omdat Ziggo overtuigd is van haar eigen diensten, verwachten ze dat je niet zo snel zult opzeggen. Je kunt ook kiezen voor een jaarcontract, in dat geval kun je gebruikmaken van acties of actieprijzen.

 

Ziggo Alles-in-1 Basis biedt een internetsnelheid tot 30 Mb/s, ruim voldoende voor de gemiddelde gebruiker, ook met meerdere personen tegelijk. Je krijgt tevens 25 MB ruimte voor een eigen homepage en gratis beveiliging voor 1 PC.
Bellen naar vaste en mobiele nummers doet u voor een vast tarief per minuut en een starttarief. U kunt uw oude nummer behouden als u overstapt op Ziggo.
Standaard Interactieve televisie van Ziggo is goed voor 25 analoge, 60 digitale en 20 HD zenders. Zonder extra kosten kun je maandelijks 10 films en 3 series On Demand kijken.

 

Het pakket is uit te breiden met extra zenderpakketten als HBO of een sportpakket. Andere pakketten:  Ziggo Alles-in-1 Extra, Ziggo Alles-in-1 Plus, Ziggo TV en Internet Z3, Ziggo TV en Internet Z2 en Ziggo TV en Internet Z1

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl