Ziggo Alles-in-1 Extra

Volgens Tweakers.net is Ziggo de beste provider van Nederland. Daarom is Ziggo niet bang jou als klant te verliezen en biedt je de mogelijkheid per maand op te zeggen, ook in het eerste jaar. Maar als je voor een jaarcontract kiest, profiteer je van een goede actie(prijs).

Ziggo Alles-in-1 Extra is het meest complete pakket van Ziggo en biedt een hoge internetsnelheid: 200 Mb/s down en 20 Mb/s up. Je krijgt bovendien 500 MB ruimte om een eigen homepage te maken en gratis internetbeveiliging voor 1 computer.

Interactieve televisie van Ziggo biedt 60 digitale zenders, 25 analoge en 20 HD zenders. Je kunt elke maand gratis 10 films en 3 series On Demand kiezen en je krijgt 5 verrassingszenders uit de TV Plus en TV Extra pakketten. Wil je nog meer zenders, dan kun je het pakket ook nog uitbreiden met andere zenderpakketten.

Je kunt met behoud van je oude nummer overstappen op vaste telefonie van Ziggo. Je belt voor een vast tarief naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Daarnaast betaal je per gesprek een starttarief. Andere pakketten:  Ziggo Alles-in-1 Plus, Ziggo Alles-in-1 Basis, Ziggo TV en Internet Z3, Ziggo TV en Internet Z2 en Ziggo TV en Internet Z1

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl