Vodafone Thuis Internet 40 Mb

Het Vodafone Thuis Internet pakket met een downloadsnelheid van 40 Mb/s en 4 Mb/s up snelheid, kun je uitbreiden met de diensten die voor jou belangrijk zijn. Een internetsnelheid van 40 Mb/s is ruim voldoende voor het downloaden van af en toe een film – dat duurt ongeveer een half uur – of het binnenhalen van een complete fotoalbums, ook als er meerdere personen tegelijk online zijn.

 

Internet 40 Mb kun je uitbreiden met vaste telefonie. Je kunt kiezen voor een Start abonnement waarbij je betaalt voor de gemaakte gesprekskosten of je neemt een belbundel met 2500 belminuten naar vaste nummers of naar vaste én mobiele nummers binnen Nederland. Een tweede telefoonlijn behoort ook tot de mogelijkheid.

 

Je kunt het pakket ook uitbreiden met interactieve televisie. De interactieve televisie box is bij de pakketten inbegrepen. Standaard krijg je 57 zenders. Hiervan zijn er 27 in HD kwaliteit. Je kunt ook kiezen voor extra zenderpakketten en/of voor Premium zenders. Als je een programma wilt opnemen of pauzeren, kun je dat ook in je abonnement opnemen.

 

Natuurlijk is ook een alles-in-1 pakket mogelijk. In dat geval is de – verplichte – installatie door een monteur gratis.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl