Tele2 Internet Light

Het Tele2 Internet Light abonnement is met een downloadsnelheid van maximaal 20 Mb/sec een prima abonnement voor de gebruiker die niet vaak films of andere grote bestanden downloadt of verstuurt. Je kunt hiermee een YouTube filmpje in goede resolutie bekijken en ook het kijken naar UitzendingGemist gaat zonder haperen.

 

Het Tele2 Internet Light abonnement is uit te breiden met interactieve tv. Je kunt dan meer dan 80 zenders ontvangen, waarvan er 15 in HD zijn. Ook kun je je abonnement uitbreiden met extra zenderpakketten als het Pluspakket (met 23 extra zenders), FOX Sports en de filmpakketten HBO en Film1.

 

Je kunt het Tele2 Internet Light abonnement ook uitbreiden met telefonie. Je krijgt dan gratis een vaste telefoonlijn waarvoor je geen abonnementskosten, maar wel de gesprekskosten betaalt. Je kunt ook kiezen voor een belbundel. Er zijn twee mogelijkheden; eentje voor onbeperkt bellen binnen Nederland en de ander voor onbeperkt bellen binnen Europa. Bekijk ook de andere pakketten: Tele2 Glasvezel Internet Extra, Tele2 Glasvezel Internet Basis en Tele2 Glasvezel Alles-in-1

Zojuist overgestapt

Dhr. A uit Tilburgis op 22 september 2017 overgestapt naar Online.nl
Dhr. M uit Barneveldis op 22 september 2017 overgestapt naar Stipte
Dhr. V uit Nieuwkoopis op 22 september 2017 overgestapt naar Ziggo
Mevr. D uit Edeis op 22 september 2017 overgestapt naar Kpn
Mevr. G uit Den Haagis op 22 september 2017 overgestapt naar Telfort