Tele2 Glasvezel Alles-in-1

Tele2 Glasvezel biedt twee Alles-in-1 pakketten: Glasvezel Basis en Glasvezel Extra. Tele2 Glasvezel Basis geeft een up- en downloadsnelheid van 40 Mb/s en met Tele2 Glasvezel Extra heb je een up- en downloadsnelheid van 100 Mb/s. 40 Mb/s is een prima snelheid voor de gemiddelde internetgebruiker. Wil je ook online gamen of grote bestanden ontvangen en verzenden, dan is 100 Mb/s aan te raden.

 

Standaard krijg je een vaste telefoonlijn, je oude nummer neem je desgewenst gewoon mee. Voor een vast bedrag per maand bel je onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland, en als je wilt, kan dat ook voor het buitenland.

 

Bij het pakket is interactieve televisie met meer dan 80 zenders inbegrepen, 15 zenders zijn in HD-kwaliteit. De interactieve televisieontvanger huur je voor een vast bedrag per maand. Er zijn zenderuitbreidingen mogelijk met bijvoorbeeld film- en sportpakketten.

 

De Tele2 Glasvezel Alles-in-1 pakketten hebben een contractduur van een jaar, daarna is het contract per maand op te zeggen. Bekijk ook de andere pakketten: Tele2 Internet Light, Tele2 Glasvezel Internet Extra en Tele2 Glasvezel Internet Basis

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl