XS4ALL Glasvezel Internet Pro

Het XS4ALL Glasvezel Internet Pro abonnement biedt je een snelheid van 500 Megabit per seconde. De uploadsnelheid is eveneens 500 Mb/s. Hiermee kun je razendsnel grote bestanden verzenden en ontvangen en comfortabel online gamen, ook met meerdere mensen tegelijk. Bij het abonnement krijg je het draadloze modem in bruikleen, wordt alles gratis geïnstalleerd, krijg je beveiligingssoftware voor drie computers gratis en ontvang je ook nog eens elke maand gratis 250 MB om onderweg op je laptop of tablet te kunnen internetten. Mobiel internet is op te waarderen naar 1 of 10 GB per maand.

Je kunt het Glasvezel Internet Pro abonnement uitbreiden met televisie. Als Basis krijg je 66 tv-zenders en de mogelijkheid Programma Gemist tot twee dagen terug te kijken. Kies je voor het Plus pakket, dan kun je Programma Gemist tot tien dagen terugkijken en ontvang je 112 televisiezenders. Ook kun je gratis 20 films per maand kiezen. Beide abonnementen zijn nog verder uit te breiden met Premium zenders als het Kidspakket of Film1 pakket.

Als je niet veel belt met je vaste lijn, is het Bellen Basis abonnement geschikt. Bel je veel naar vaste en mobiele nummers of naar het buitenland, dan kies je voor een passende belbundel om tegen een vast bedrag per maand onbeperkt te bellen. Andere pakketten: XS4ALL Internet PlusXS4ALL Internet Compact en XS4ALL Internet Smart

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.