OnsBrabantNet Alles-in-één

OnsBrabantNet is een provider die dicht bij zijn – Brabantse – klanten staat. Je kunt bijvoorbeeld een gratis adviesgesprek bij jou thuis krijgen met een medewerker die bij jou uit de buurt komt. OnsBrabantNet biedt internet, tv en bellen via glasvezel. Er zijn drie Alles-in-één pakketten, namelijk Alles-in-één Totaal, Comfort en Deluxe. Bij alle pakketten is een gratis WiFi router, een gratis HD-ontvanger en een gratis installatiemonteur inbegrepen. Standaard is ook interactieve tv met meer dan 75 televisiezenders. En het eerste jaar kun je gratis bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

  • Alles-in-één Totaal is het meest gekozen pakket van OnsBrabantNet en biedt 60 Mb/s up- en downloadsnelheid.
  • Alles-in-één Comfort geeft 100 Mb/s up- en downloadsnelheid en wordt veel gekozen door gezinnen. Met meerdere personen tegelijk online zijn en regelmatig een film downloaden is geen enkel probleem.
  • Alles-in-één Deluxe biedt 500 Mb/s up- en downloadsnelheid. Dit is hét pakket voor de ‘grootverbruiker’ die vaak grote bestanden verzendt of ontvangt of veel online games speelt.

Alle Alles-in-één pakketten van OnsBrabantNet zijn uit te breiden met extra zenders als FOX Sports, Film 1 of HBO. Ook kun je kiezen voor een Kids pakket, Entertainment pakket of Hindi pakket.

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.