Ziggo Kabel TV

Wilt u geen internet of vaste telefoonlijn van Ziggo, maar wel een lekker goedkoop televisieabonnement, dan is Ziggo Kabel TV een goede optie. Alle televisies die u hebt, kunnen via één abonnement op de kabel worden aangesloten. Een Mediabox is niet nodig.

 

Radio en TV

U ontvangt met Ziggo Kabel TV de meest bekeken televisiezenders, ruim 30 in totaal. Hiervan zijn er 4 in HD kwaliteit. Met Ziggo Sport kijkt u live naar de populairste sportevenementen en duels. Naast de 30 televisiezenders kunt u 90 radiozenders ontvangen. Met Ziggo Kabel TV is het niet mogelijk het zenderpakket uit te breiden met andere, extra zenderpakketten. Wilt u dit wel, kies dan voor een van de Connect & Play pakketten van Ziggo. Deze zijn er met Alles-in-1, Internet + TV of alleen televisie.

 

Online televisie kijken

Hebt u van een andere aanbieder internet? Dan kunt u met de Ziggo Go app meer dan 40 televisiezender online kijken. Dit kan op elke device waarop u een internetaansluiting hebt. Niet alleen thuis, maar ook elders. Bovendien is het mogelijk om via de app met Ziggo Replay tot zeven dagen terug bepaalde programma’s (nogmaals) te zien.

Zojuist overgestapt

Dhr. P uit Zandvoortis op 25 november 2017 overgestapt naar Ziggo
Mevr. I uit Dordrechtis op 25 november 2017 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. K uit Nieuwegeinis op 25 november 2017 overgestapt naar Telfort
Mevr. A uit Almelois op 25 november 2017 overgestapt naar Kpn
Dhr. B uit Goudais op 25 november 2017 overgestapt naar Stipte