Ziggo Internet + TV Start

Met het pakket Internet + TV Start krijgt u een internetsnelheid van 40 megabit per seconde en standaard 30 televisiezenders plus 90 radiozenders. De installatie kunt u eenvoudig zelf doen, maar als u er niet uit komt, stuurt Ziggo een monteur. U krijgt de Mediabox van Ziggo in bruikleen en gratis F-Secure als internetbeveiliging.

 

Ziggo Internet

De 40 megabit per seconde is de downloadsnelheid. De uploadsnelheid is 4 megabit per seconde. Deze snelheden zijn voldoende voor een huishouden met vier personen die allemaal een gemiddeld gebruik van internet maken. Mailen, surfen, muziek streamen, YouTube filmpjes kijken leveren geen probleem. Bij meer intensief gebruik kan de verbinding wat vertraging geven en ook het downloaden van films kost wat meer tijd.

 

Ziggo TV

Ruim 30 televisiezenders – 4 HD – en ongeveer 90 radiozenders kunt u met het Ziggo Internet + TV Start pakket ontvangen. Dit aanbod is niet met extra zenderpakketten uit te breiden. Maar online kunt u standaard naar meer zenders kijken, 44 in totaal, waarvan 25 in HD-kwaliteit. Dit doet u met de Ziggo Go app. En met Ziggo Replay kunt u programma’s vanaf het begin terugkijken.

Zojuist overgestapt

Dhr. Z uit Edeis op 18 februari 2018 overgestapt naar Vodafone
Mevr. G uit Harderwijkis op 18 februari 2018 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. U uit Tilburgis op 18 februari 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. K uit 's-Hertogenboschis op 18 februari 2018 overgestapt naar Online.nl
Dhr. B uit Den Helderis op 18 februari 2018 overgestapt naar Telfort