Ziggo Internet + TV Connect & Play Start

Met het Ziggo Internet + TV Connect & Play Start pakket hebt u een internetsnelheid van 40 megabit per seconde en kunt u naar meer dan 70 televisiezenders kijken. U kunt zelf de installatie doen, maar als dit niet lukt, zal de Ziggo monteur dit voor u komen doen. De Mediabox van Ziggo krijgt u in bruikleen en de gratis internetbeveiliging is van F-Secure.

 

Ziggo Internet

De internetsnelheid van 40 Mb per seconde geldt voor de downloadsnelheid. De bijbehorende uploadsnelheid is 4 Mb/sec. Met deze snelheden kunt u met ongeveer vier personen gelijktijdig gebruikmaken van het internet. Muziek streamen, filmpjes op YouTube kijken vormen geen enkel probleem. Ook online gamen niet, tenzij u dit met meerdere personen bij u thuis tegelijk doet, dan kan dit tot haperingen leiden.

 

Ziggo TV

Met het Ziggo Internet + TV Connect & Play Start pakket kunt u ruim 70 tv-zenders ontvangen. Hiervan zijn er 29 in HD-kwaliteit. Meerdere zenderpakketten zijn per maand te activeren en weer op te zeggen. Via de Ziggo Go app kunt u thuis en elders online tv kijken op uw smartphone, tablet of laptop. Programma’s vanaf het begin terugkijken is mogelijk met Replay op de Mediabox van Ziggo.

Zojuist overgestapt

Dhr. Z uit Edeis op 18 februari 2018 overgestapt naar Vodafone
Mevr. G uit Harderwijkis op 18 februari 2018 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. U uit Tilburgis op 18 februari 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. K uit 's-Hertogenboschis op 18 februari 2018 overgestapt naar Online.nl
Dhr. B uit Den Helderis op 18 februari 2018 overgestapt naar Telfort