Ziggo Internet + TV Connect & Play Max

Het Internet + TV Connect & Play Max pakket is het meest uitgebreide Internet + TV pakket van Ziggo. De internetsnelheid is 300 Mb/sec en het aantal televisiezenders dat u kunt ontvangen, loopt tegen de 120. Bij het pakket ontvangt u gratis internetbeveiliging – F-Secure – en de Mediabox XL van Ziggo in bruikleen.

Ziggo Max Internet

Met een downloadsnelheid van 300 Mb/sec en een uploadsnelheid van 30 Mb/sec kunt u met meerdere personen gelijktijdig intensief gebruikmaken van het internet. Gamen, films downloaden en streamen, video’s uploaden en andere grote bestanden verzenden en ontvangen gebeurt allemaal in een mum van tijd, zonder haperingen.

Ziggo Max tv

Bij het Ziggo Internet + TV Connect & Play Max pakket kunt u niet alleen meer dan 115 zenders ontvangen, maar ook via Movies & Series XL naar honderden series en films on demand kijken. Daarnaast is ook het HBO film pakket inbegrepen. Alle televisiezenders zijn ook op alle apparaten met internetaansluiting via de Ziggo Go app te bekijken, zowel thuis als elders. De Mediabox XL die u in bruikleen krijgt, geeft u de mogelijkheid programma’s op te nemen of te pauzeren, maar ook vanaf het begin terug te kijken.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl