Ziggo Alles-in-1 Connect & Play Start

Het Connect & Play Start pakket van Ziggo biedt een internetsnelheid van 40 megabit per seconde, voordelig bellen met een vaste telefoonlijn en interactieve televisie met meer dan 70 televisiezenders, waarvan 29 in HD-kwaliteit.

 

Interactieve tv van Ziggo

Met de Mediabox die u in bruikleen krijgt, kunt u digitaal interactieve tv kijken. Wilt u meer dan de standaard 70 televisiezenders ontvangen, kies dan nog een of meer zenderpakketten extra. De Ziggo Go app laat u op uw devices met internetaansluiting ook buitenshuis genieten van uw favoriete televisieprogramma’s. Terugkijken van gemiste programma’s behoort ook tot de mogelijkheden.

 

40 Mb/sec internetsnelheid

Een downloadsnelheid van 40 megabit per seconde en een uploadsnelheid van 4 Mb/sec is voor een huishouden met vier personen voldoende om allemaal tegelijk online te zijn en te mailen, surfen, foto’s te ontvangen en versturen en online tv te kijken. Als er vier personen gelijktijdig intensief gebruikmaken van het internet, kan de verbinding wat trager worden. Ook een film downloaden kost wat tijd.

 

Bellen met de vaste telefoonlijn

Bellen naar alle Nederlandse nummers – zowel vast als mobiel – doet u bij Ziggo tegen een vast tarief per minuut. U rekent per seconde af. Volop Bellen – binnen Nederland onbeperkt bellen tegen een vast bedrag per maand – is eventueel per maand te activeren en op te zeggen.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl