Ziggo Alles-in-1 Connect & Play Max

Het meest uitgebreide pakket van Ziggo biedt u een internetsnelheid van 300 Mb/sec, een vaste telefoonlijn waarbij u per seconde afrekent en interactieve tv met 115 zenders – 29 in HD – en de Mediabox XL.

 

300 Mb/sec downloadsnelheid

Bij de 300 Mb/sec downloadsnelheid hoort 30 Mb/sec uploadsnelheid. Hiermee kunt u supersnel downloaden, online gamen, films en muziek streamen en nog veel meer. Ook als u met meerdere personen tegelijk online bent. Bij het Ziggo Alles-in-1 Connect & Play Max krijgt u gratis internetbeveiliging van F-Secure.

 

Voordelig telefoneren

Bij Ziggo kunt u voordelig naar de vaste en mobiele Nederlandse nummers bellen en rekent u per seconde af. Als extra optie is het mogelijk tegen een vast bedrag per maand onbeperkt naar de Nederlandse nummers te bellen.

 

Interactieve tv Connect & Play Max

Standaard ontvangt u met het Max pakket van Ziggo 115 digitale televisiezenders. Daarvan zijn er 29 in haarscherpe HD kwaliteit. Met de Mediabox XL kunt u opnemen, pauzeren en programma’s vanaf het begin terugkijken. Met Replay is een programma tot zeven dagen terug te kijken. Bij het Max pakket hoort ook het tv-pakket Movies & Series XL met ruim 50 extra zenders, HBO series en films én honderden films en series on demand.

Zojuist overgestapt

Dhr. A uit Tilburgis op 22 september 2017 overgestapt naar Online.nl
Dhr. M uit Barneveldis op 22 september 2017 overgestapt naar Stipte
Dhr. V uit Nieuwkoopis op 22 september 2017 overgestapt naar Ziggo
Mevr. D uit Edeis op 22 september 2017 overgestapt naar Kpn
Mevr. G uit Den Haagis op 22 september 2017 overgestapt naar Telfort