Ziggo Alles-in-1 Connect & Play Complete

De internetsnelheid die hoort bij het Ziggo Alles-in-1 Connect & Play Complete pakket is 150 megabit per seconde. U krijgt een Mediabox XL in bruikleen, ontvangt standaard ruim 70 tv-zenders en kunt voordelig bellen met de vaste telefoonlijn.

 

Interactieve tv

Van de ruim 70 televisiezenders zijn er 29 in HD-kwaliteit. Om meer zenders te ontvangen, kunt u kiezen voor een of meerdere zenderpakketten van Ziggo. Met de app Ziggo Go is het mogelijk op uw internet apparaten ook tv te kijken. Met de media XL box kunt u programma’s opnemen en live pauzeren of vanaf het begin terugkijken.

 

150 Mb/sec internetsnelheid

Met het Alles-in-1 Connect & Play Complete pakket van Ziggo hebt u een downloadsnelheid van 150 Mb7sec en een uploadsnelheid van 15 Mb/sec. Hiermee is het mogelijk zonder haperingen online te gamen, muziek te streamen en grote bestanden te verzenden en te ontvangen. Dit kan zelfs als u met meerdere personen tegelijk online bent. Bij het pakket is F-Secure inbegrepen.

 

Bellen met vaste telefoonlijn

Met de vaste telefoonlijn van Ziggo belt u tegen een vast tarief naar alle nummers in Nederland, zowel vast als mobiel, behalve naar de betaalnummers of speciale servicenummers. Het is ook mogelijk om te kiezen voor onbeperkt bellen naar deze nummers tegen een vast bedrag per maand.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl