Ziggo Alles-in-1 Basic

Bij het Basic Alles-in-1 pakket van Ziggo hoort een internetsnelheid van 25 megabit per seconde, interactieve tv met ruim 70 televisiezenders en een vaste telefoonlijn waarbij u per seconde afrekent.

 

25 Mb/sec

Een internetsnelheid van 25 Mb/sec is snel genoeg om te kunnen surfen op het internet, e-mailen, internetbankieren en bijvoorbeeld video’s via YouTube bekijken. Een complete film downloaden kan ook, maar dat duurt gewoon wat langer. De uploadsnelheid is 2 Mb/sec. Bij het Basic pakket is internetbeveiliging van F-Secure inbegrepen.

 

Voordelig bellen

U kunt met de vaste telefoonlijn van Ziggo tegen een vast tarief per minuut naar alle Nederlandse mobiele en vaste nummers bellen en rekent dan per seconde af. Het is ook mogelijk onbeperkt te bellen binnen Nederland tegen een vast bedrag per maand. Dit abonnement is per maand opzegbaar.

 

Ziggo Interactieve tv

U kunt met het Alles-in-1 Basic pakket van Ziggo standaard ruim 70 zenders ontvangen met 29 zenders in HD-kwaliteit. Met de Ziggo Go app kunt u op alle apparaten met internet ook deze zenders ontvangen. Wilt u meer zenders, dan is het altijd mogelijk een of meerdere zenderpakketten extra te nemen. Met de Mediabox – in bruikleen – kunt u programma’s terugkijken.

Zojuist overgestapt

Dhr. Z uit Edeis op 18 februari 2018 overgestapt naar Vodafone
Mevr. G uit Harderwijkis op 18 februari 2018 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. U uit Tilburgis op 18 februari 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. K uit 's-Hertogenboschis op 18 februari 2018 overgestapt naar Online.nl
Dhr. B uit Den Helderis op 18 februari 2018 overgestapt naar Telfort