XS4ALL Alles-in-1 Plus

Het XS4ALL Alles-in-1 Plus pakket biedt u lekker snel en betrouwbaar internet met een snelheid van 100 Mb/sec, een vaste telefoonlijn en interactieve tv. Gratis Spotify en F-Secure is ook inbegrepen en een monteur komt alles bij u aansluiten.

 

100 Mb/sec internetsnelheid

Met XS4ALL Plus Alles-in-1 pakket krijgt u – als dit op uw adres haalbaar is – een downloadsnelheid van 100 Mb/sec en een uploadsnelheid van 10 Mb/sec. Via de postcodecheck kunt u zien met welke snelheid u kunt up- en downloaden. Dit is namelijk afhankelijk van de bekabeling en de ligging ten opzichte van de wijkcentrale. Met 100 Mb/sec downloadsnelheid kunt u zonder haperingen online gamen en snel films binnenhalen, ook met meerdere mensen tegelijk.

Interactieve tv

XS4ALL biedt u 70 televisiezenders, 32 in HD-kwaliteit. U krijgt standaard twee tv-ontvangers, eventueel kunt u er meer aanvragen. Via internet kunt u ook op uw tablet, laptop, pc of smartphone tv kijken. Het standaard pakket kunt u uitbreiden met extra zenderpakketten. Pauzeren, opnemen en programma’s terugkijken, is tevens inbegrepen bij het pakket, evenals Netflix in het televisiemenu.

 

Bellen met vaste telefoonlijn

Met de vaste telefoonlijn van XS4ALL is bellen tegen een vast tarief naar alle nummers in Nederland mogelijk, zowel vast als mobiel. Ook is het abonnement uit te breiden met onbeperkt bellen met 40 landen wereldwijd of onbeperkt bellen binnen de Benelux.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl