XS4ALL Alles-in-1 Glasvezel Smart

Als u kunt internetten via glasvezel, dan kunt u even snel uploaden als downloaden. Met het  XS4ALL Alles-in-1 Glasvezel Smart pakket is dat 50 Mb/sec. Daarnaast krijgt u een vaste telefoonlijn en interactieve tv. F-Secure, Spotify, Netflix in het televisiemenu en een monteur zijn bij de pakketten inbegrepen.

50 Mb/sec internetsnelheid

Met een internetsnelheid van 50 Mb/sec kunt u prima zwaardere bestanden up- en downloaden, YouTube kijken of muziek streamen en films downloaden, al kost dat laatste wat meer tijd. Dit kan in principe met drie of vier personen tegelijk zonder dat u merkt dat het internet trager wordt.

 

Voordelig telefoneren

Bellen met de vaste telefoonlijn kunt u naar alle nummers – uitgezonderd de betaalnummers – in Nederland, zowel vaste als mobiele nummers. Bij XS4ALL heeft daarnaast nog twee mogelijkheden: onbeperkt bellen binnen de Benelux en onbeperkt bellen Wereld, naar 40 landen in en buiten Europa.

 

Interactieve tv van XS4ALL

Standaard ontvangt u 70 kanalen, 32 daarvan zijn in HD-kwaliteit. Ook krijgt u standaard twee tv-ontvangers. Wilt u op meer dan twee televisies interactief tv kijken, dan kunt u meerdere tv-ontvangers aanvragen. Interactieve tv is ook mogelijk op uw mobiele aparaten en pc. Het XS4ALL Alles-in-1 Glasvezel Smart abonnement is met extra zenderpakketten uit te breiden. Deze zijn per maand opzegbaar. Opnemen, pauzeren en programma’s terugkijken, is ook mogelijk met interactieve tv van XS4ALL.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl