XS4ALL Alles-in-1 Glasvezel Pro

Razendsnel internet is mogelijk met het XS4ALL Alles-in-1 Glasvezel Pro pakket. Hiermee is een internetsnelheid van 500 megabit per seconde haalbaar. Het Alles-in-1 pakket is inclusief een vaste telefoonlijn, interactieve tv, gratis Spotify, F-Secure, twee tv-ontvangers en Netflix in het televisiemenu. Een monteur komt dit gratis bij u installeren.

 

500 Mb/sec internetsnelheid

Met een snelheid van 500 Mb/sec up- en downloadsnelheid kunt u binnen 15 seconden een film in HD-kwaliteit downloaden, voluit online gamen en alle mogelijke zware bestanden versturen en ontvangen. Vliegensvlug, zonder haperingen, ook als u met meerdere personen tegelijk online intensief gebruikmaakt van internet.

 

Interactieve tv

Met het XS4ALL Alles-in-1 pakket Glasvezel Pro krijgt u standaard twee tv-ontvangers, waarmee u op twee televisies 70 televisiezenders – 32 in HD – kunt ontvangen. Natuurlijk is dit abonnement met extra zenderpakketten van uw keuze uit te breiden. Deze kunt u per maand aanvragen en opzeggen. Opnemen en pauzeren en tot zeven dagen terug programma’s kijken behoort tot de standaard opties.

 

Voordelig vast bellen

Voordelig bellen met de vaste telefoonlijn van XS4ALL behoort standaard tot de Alle-in-1 pakketten. Het tarief geldt voor alle vaste en mobiele Nederlands nummers, behalve de betaalnummer. Voor internationaal bellen zijn er twee keuzemogelijkheden, onbeperkt bellen binnen de Benelux of onbeperkt bellen naar 40 landen binnen en buiten Europa.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl