XS4ALL Alles-in-1 Glasvezel pakketten

Als er op uw adres glasvezel is aangelegd, hebt u bij XS4ALL de keuze uit drie Alles-in-1 pakketten. De internetsnelheden zijn 50, 100 of 500 megabit per seconde. Een monteur voor de installatie, Spotify en F-Secure zijn gratis bij alle pakketten inbegrepen.

 

Internetsnelheden

Met glasvezel gaat het uploaden net zo snel als het downloaden. Dat is vooral handig bij het verzenden van grote bestanden of het uploaden van filmpjes en foto’s. Een internetsnelheid van 50 Mb/sec is voor gemiddeld gebruik met vier personen ruim voldoende. Wilt u ook online gamen en films snel kunnen downloaden, dan is 100 of 500 Mb/sec een betere optie.

 

Voordelig bellen

Met de vaste telefoonlijn van XS4ALL kunt naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers bellen tegen een vast laag tarief. Daarnaast kunt u eventueel ook kiezen voor een abonnement met onbeperkt bellen binnen de Benelux of naar 40 landen wereldwijd.

 

Interactieve tv van XS4ALL

Met een XS4ALL Alles-in-1 pakket ontvangt u standaard 70 televisiezenders, 32 daarvan zijn in HD. Daar kunt u zelf nog één of meerdere pakketten aan toevoegen voor nog meer keuze. Alle programma’s kunt u via internet ook op uw tablet of bijvoorbeeld smartphone kijken. Met interactieve tv behoort pauzeren, opnemen en programma’s tot zeven dagen terug kijken ook tot de mogelijkheid. Bij XS4ALL krijgt u twee tv-ontvangers en hebt u ook Netflix in het televisiemenu.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl