Telfort Internet en Bellen

Niet iedereen wil interactieve tv van Telfort en daarom is er het Telfort Internet en Bellen abonnement. Met Telfort Internet en Bellen krijgt u de beschikking over een vaste telefoonlijn en een betrouwbare, snelle internetverbinding van 50 of 100 megabit per seconde down. Telfort maakt hiervoor gebruik van het KPN netwerk.

 

Telfort Internet

De internetsnelheden die horen bij het Telfort Internet en Bellen abonnement en die 50 of 100 megabit per seconde bedragen – en 5 of 10 megabit uploadsnelheid – zijn maximale snelheden. Door uw postcode en huisnummer in te vullen, kunt u zien wat bij u de maximaal haalbare snelheid is. De ligging van uw woning ten opzichte van de wijkcentrale en het soort kabels dat er ligt, zijn bepalend voor de werkelijke internetsnelheid.

 

Telfort Bellen

Via de vaste telefoonlijn die u krijgt bij Telfort Internet en Bellen, kunt u binnen Nederland naar elk vaste en mobiele nummer bellen tegen een vast bedrag per minuut. Belt u vaak met uw vaste lijn, dan is onbeperkt bellen naar mobiele of vaste nummers een optie voor u. Ook de mogelijkheid om onbeperkt naar vaste nummers in veertig verschillende landen te bellen kan een aanvulling op het standaard abonnement zijn. Tevens behoort een tweede telefoonlijn tot de mogelijkheden.

Zojuist overgestapt

Dhr. A uit Tilburgis op 22 september 2017 overgestapt naar Online.nl
Dhr. M uit Barneveldis op 22 september 2017 overgestapt naar Stipte
Dhr. V uit Nieuwkoopis op 22 september 2017 overgestapt naar Ziggo
Mevr. D uit Edeis op 22 september 2017 overgestapt naar Kpn
Mevr. G uit Den Haagis op 22 september 2017 overgestapt naar Telfort