Online Internet en TV

Het Online Internet en TV pakket is er speciaal voor mensen die geen vaste telefoonlijn van Online willen gebruiken, maar wel interactieve tv en een betrouwbare internetverbinding willen hebben. Er zijn drie internetsnelheden mogelijk, mits deze op uw adres haalbaar zijn. U kunt kiezen uit 30, 50 en 100 megabit per seconde.

 

Standaard internet van Online

Standaard internet van Online biedt drie verschillende snelheden: 30 Mb/s – met een daarbij horende uploadsnelheid van 3 Mb/s – 50 Mb/s met een uploadsnelheid van 5 Mb/s en 100 Mb/s met een uploadsnelheid van 30 Mb/s. De werkelijke, maximaal haalbare snelheid hangt af van de gebruikte bekabeling in uw wijk en hoe de ligging van uw adres is ten opzichte van de wijkcentrale. Doe de postcodecheck om te zien welke snelheid op uw adres haalbaar.

 

Interactieve tv van Online

Online biedt u interactieve tv waarmee u 48 radiozenders kunt ontvangen en 72 televisiezenders, waarvan 24 zenders in HD-kwaliteit. Het standaard abonnement is met sport- of filmzenderpakketten uit te breiden. Met interactieve tv hebt u de mogelijkheid om ook op uw tablet, pc, smartphone of laptop televisie te kijken. Bovendien kunt u tv-programma’s pauzeren en hebt u de mogelijkheid video’s te kijken uit de videotheek van Online. Bij het standaard pakket kunt u tevens kiezen voor TV Gemist of het Opnemen Pakket Extra. TV Gemist geeft de mogelijkheid tot tien dagen terug bepaalde programma’s alsnog te kijken en met het Opnemen Pakket Extra kunt u tot 100 uur in de cloud opnemen en deze opgenomen programma’s dertig dagen bewaren.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl