Online Internet en Bellen

Voor degenen die geen interactieve tv van Online hoeven, maar wel gebruik willen maken van een vaste telefoonlijn en een goede internetverbinding, is er het Online Internet en Bellen abonnement.

 

Internet van Online

Online biedt standaard internet in drie snelheden, namelijk 30, 50 en 100 megabit per seconde. De uploadsnelheden die hierbij horen, zijn respectievelijk 3, 5 en 30 megabit per seconde. Niet op elk adres zijn die snelheden ook echt haalbaar, dit hangt af van de ligging van uw adres ten opzichte van de centrale in de wijk én de gebruikte kabels. Met behulp van de postcodecheck kunt u zien welke maximaal haalbare snelheid op uw adres mogelijk is.

 

Bellen van Online

Met de vaste telefoonlijn van Online kunt u binnen Nederland tegen een vast tarief per minuut bellen naar andere vaste nummers en mobiele nummers. Als u wilt, kunt u tegen een vast bedrag per maand ook kiezen voor onbeperkt bellen binnen Nederland, onbeperkt bellen binnen Europa en onbeperkt bellen Wereld. Ook een combinatie van deze abonnementen is mogelijk. Bij Bellen Wereld zijn niet alle landen van de wereld opgenomen, controleer daarom of het land waar u het vaakst mee belt er wel bij staat.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl