KPN Alles-in-1 Premium pakket

Het KPN Alles-in-1 Premium pakket is het meest uitgebreide Alles-in-1 pakket van KPN. Hiermee hebt u interactieve tv met 70 tv-zenders, het Plus zenderpakket met 30 extra zenders en ook nog Fox Sports Eredivisie. Bij het Premium pakket belt u onbeperkt binnen Nederland en naar 40 andere landen naar vaste en mobiele nummers en u hebt een internetsnelheid van 60 Mb/s.

 

Interactieve tv

Met de twee HD tv-ontvangers kunt u meer dan 100 zenders en Fox Sport Eredivisie ontvangen, tot 200 uur opnemen in de cloud, Programma Gemist tot tien dagen terug kijken en op elke tablet, smartphone of laptop tv kijken en live pauzeren. Wilt u nog meer zenders ontvangen, dan is dat mogelijk door het Alles-in-1 Premium pakket uit te breiden met het zenderpakket van uw keuze.

 

Onbeperkt bellen

Het Premium pakket van KPN Alles-in-1 biedt u een vaste telefoonlijn waarmee u onbeperkt kunt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland en 40 landen in Europa en daarbuiten.

 

Internet

KPN Alles-in-1 Premium laat u internetten met een downloadsnelheid van 60 Mb/s en een uploadsnelheid van 6 Mb/s. Nog sneller internetten kan als u glasvezel hebt op uw adres; in dat geval kunt u kiezen uit 100 Mb/s en 500 Mb/s.

 

Het is op sommige adressen mogelijk de downloadsnelheid tot 80 Mbit/sec te verhogen. In dat geval wordt de uploadsnelheid 8 Mbit/sec. Via de postcodecheck kun je zien of dit op jouw adres mogelijk is. Als er bij jou glasvezel ligt, is de downloadsnelheid zelfs te verhogen naar 100 of 500 Mbit/sec en een uploadsnelheid van 25 Mbit/sec. Met deze snelheden kan een film van hoge kwaliteit binnen een kwartier (100 Mbit/sec) of enkele minuten (500 Mbit/sec) binnengehaald zijn. Andere pakketten: KPN Internet en Bellen Basis pakket, KPN Internet Basis pakket, KPN Glasvezel Internet en Bellen Basis, KPN Glasvezel Internet Basis, KPN Glasvezel Alles-in-1 en KPN Alles-in-1 Standaard

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl