KPN Internet 60 Mb/s

Als u op uw adres – zonder glasvezel – alleen wilt internetten en eventueel bellen met een vaste telefoonlijn, maar geen interactieve tv wilt, dan zijn de losse internet abonnementen geschikt voor u. U krijgt daar gratis een vaste telefoonlijn bij, maar daar hoeft u geen gebruik van te maken, u betaalt geen abonnementskosten en als u niet belt, betaalt u ook niets.

 

KPN Internet 60 Mb/s

Ook zonder glasvezel kunt u op de meeste adressen in Nederland toch snel internetten met een downloadsnelheid van 60 megabit per seconde en een uploadsnelheid van 6 megabit per seconde. Doe de postcode check om te zien of op uw adres ook een internetsnelheid van 60 Mb/sec haalbaar is.

 

Wat kunt u met 60 Mb/s

Een downloadsnelheid van 60 megabit per seconde is ruim voldoende als u met meerdere mensen tegelijk online bent en af en toe grote bestanden wilt downloaden, zoals een film of wanneer u online wilt gamen. Daarbij geldt wel dat hoe meer mensen tegelijk intensief gebruikmaken van internet, hoe trager het internet zal worden.

 

KPN internet 100 Mb/s

Niet op elk adres is het mogelijk om zonder glasvezel zo’n hoge internetsnelheid van 100 Mb/s te halen. Via de postcode check kunt u zien welke snelheid bij u mogelijk is.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl