KPN Internet 20 Mb/s

Als u geen abonnement voor interactieve televisie van KPN wilt afnemen, maar wel wilt kunnen internetten, dan zijn de losse internetabonnementen een optie. Standaard krijgt u hier ook een gratis vaste telefoonlijn bij, maar u hoeft deze niet te gebruiken. Als u niet belt, betaalt u niets.

 

Internet 20 Mb/s

Als u geen glasvezel hebt, kunt u een KPN internetabonnement afsluiten voor een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde. De uploadsnelheid bedraagt 2 megabit per seconde.

 

Wat kunt u met 20 Mb/s

Een internetsnelheid van 20 Mb/s is voldoende als u één of meerdere computers hebt waarmee u wilt surfen op het internet, mails versturen en ontvangen en bijvoorbeeld wilt internetbankieren. Het downloaden van films en video’s gaat ook prima als u het niet erg vindt om dan wat langer te moeten wachten voor ze binnen zijn. Het uploaden van bestanden – dus als u bijvoorbeeld foto’s wilt versturen – duurt nog wat langer met de uploadsnelheid van 2 megabit per seconde.

 

KPN Internet 20 Mb/s glasvezel

Als er op uw adres glasvezel komt te liggen, kunt u nog steeds kiezen voor een internetsnelheid van 20 Mb/s. U zult in het gebruik geen verschil met internet via DSL merken.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl