KPN Glasvezel Internet 60, 100 of 500 Mb/s

Met een van de KPN Glasvezel Internet abonnementen kiest u voor snel en betrouwbaar internet zonder interactieve televisie. Bij alle losse internetabonnementen krijgt u standaard een vaste telefoonlijn, maar u betaalt hier geen abonnementskosten voor en als u niet met een vaste telefoon belt, betaalt u helemaal niets.

 

KPN Glasvezel Internet 60 Mb/s

Met glasvezel internet op uw adres is een downloadsnelheid van 60 Mb/s en een uploadsnelheid van 6 Mb/s mogelijk. U kunt hiermee met meerdere personen tegelijk online zijn, online gamen en films en video’s downloaden. Houd daarbij wel in het oog dat als u met meer mensen tegelijk online bent, het internet trager zal worden.

 

KPN Glasvezel Internet 100 Mb/s

Of u nu uploadt of downloadt, de internetsnelheid is in beide richtingen even snel met 100 Mb/s. Ideaal als u regelmatig grote bestanden verzendt of ontvangt, films streamt of online wilt gamen, zelfs met meerdere mensen tegelijk.

 

KPN Glasvezel Internet 500 Mb/s

Dit supersnelle internet is het neusje van de zalm voor degenen die intensief gebruikmaken van alle mogelijkheden die internet biedt. In nog geen 15 seconden kunt u een film in HD kwaliteit binnenhalen, bijvoorbeeld, ook als u met meerdere mensen tegelijk intensief van het internet gebruikmaakt.

Zojuist overgestapt

Dhr. P uit Zandvoortis op 25 november 2017 overgestapt naar Ziggo
Mevr. I uit Dordrechtis op 25 november 2017 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. K uit Nieuwegeinis op 25 november 2017 overgestapt naar Telfort
Mevr. A uit Almelois op 25 november 2017 overgestapt naar Kpn
Dhr. B uit Goudais op 25 november 2017 overgestapt naar Stipte