KPN Glasvezel Instap Internet 20 Mb/s

De losse internet abonnementen zijn speciaal voor mensen die geen interactieve tv van KPN willen afnemen, maar wel willen internetten en eventueel goedkoop bellen. De vaste telefoonlijn zit er gratis bij. U hoeft die niet te gebruiken en als u niet belt, betaalt u dus ook niets, ook geen abonnementskosten.

 

Glasvezel Internet 20 Mb/s

Hebt u glasvezel op uw adres, dan kunt u bij KPN uit vier verschillende internetsnelheden kiezen. De laagste internetsnelheid van deze vier bedraagt 20 Mb/s downloadsnelheid. Bij het KPN Glasvezel Internet 20 Mb/s hoort een uploadsnelheid van 2 Mb/s.

 

Wat kunt u met 20 Mb/s

20 Mb/s is voldoende voor surfen op het internet, e-mailen, internetbankieren en YouTube filmpjes kijken, ook op meerdere computers. Het downloaden van grote bestanden duurt wat langer en ook bij het versturen van filmpjes en veel foto’s moet u wat geduld hebben.

 

Andere glasvezel internetsnelheden

Als u glasvezel op uw adres hebt, kunt u tegen meerprijs bij KPN ook kiezen voor 60 Mb/s en een bijbehorende uploadsnelheid van 6 Mb/s en supersnel internet van 100 en 500 Mb/s downloadsnelheid met een al even hoge uploadsnelheid.

Zojuist overgestapt

Dhr. P uit Zandvoortis op 25 november 2017 overgestapt naar Ziggo
Mevr. I uit Dordrechtis op 25 november 2017 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. K uit Nieuwegeinis op 25 november 2017 overgestapt naar Telfort
Mevr. A uit Almelois op 25 november 2017 overgestapt naar Kpn
Dhr. B uit Goudais op 25 november 2017 overgestapt naar Stipte